Производство на метални конструкции

производство на метални конструкции

Компанията Колхида Метал е българският лидер в първокласното производство на разнообразие от метални конструкции. Вече 30 години, благодарение на висококвалифицираните ни специалисти и иновативно оборудване, в което инвестираме непрекъснато, можем да реализираме сложни проекти и индивидуални поръчки за клиентите.

На нас разчитайте за производство на първокласни метални еластични огради за областта на пътното строителство, надеждни и дълготрайни халета, висококачествени телекомуникационни стълбове, здрави конструкции за сектор селско стопанство, съдове за сметосъбиране, оградни мрежи и много други.

Висококачествено производство на метални конструкции

Отличителен знак на компанията е стремежът за използване на високи технологии и прецизно модерно оборудване, което ни позволява да изпълняваме и най-сложните задачи с качество, с което не правим компромиси.

За нас работят над 250 специалисти – техници, инженери, заварчици, шлосери, монтажници, арматуристи и строители с богат и разнообразен опит. В базата ни, която се разпростира на над 14 хил. кв. м. закрити площи и 32 хил. кв. м. открити площи, разполагаме с машини за плазмено и лазерно рязане, собствена немска линия за първокласно горещо поцинковане, модерна линия за висококачествено прахово боядисване. Работим с над 50 сертифицирани заварчици, с най-ново поколение заваръчни роботи, както и с прецизни щанцоващи и огъващи машини.

От нас очаквайте професионализъм, безгрешно проектиране и изработка, топ качество и гаранция за продуктите, които излизат от нашата база. Работим по най-високите стандарти, изпълняваме поръчките безапелационно в зададените срокове и избираме първокласна суровина. Довериха ни се най-големите български компании, защото нашето производство на метални конструкции е доказано във времето.